Cafe Jardi Reservar una mesa

Calle Camprodon, 14, Arbucies, Spain
832 Reseñas 3.9

Planifica tu experiencia gastronómica en Cafe Jardi, situado en Calle Camprodon, 14, Arbucies, Spain, utilizando nuestra página de reservas. Asegura tu mesa y deléitate con platos deliciosos preparados con esmero. ¿Quieres hacer una reserva? Marca +34972861460.

Acerca de Cafe Jardi


Reserve ahora una mesa en Cafe Jardi
Horarios de apertura

Lunes 07:00 - 23:00

Martes 07:00 - 23:00

Miércoles 07:00 - 23:00

Jueves 07:00 - 23:00

Viernes 07:00 - 02:00

Sábado 08:00 - 02:00

Domingo 08:00 - 22:00


Dirección

Map

Reseñas

5 /5 Valoración media

La habitación del hotel está bastante bien. La cama es muy cómoda, tiene una mini nevera donde poder dejar algunas cosas, tele... El servicio de limpieza es muy bueno, limpian todos los días y dejan la habitación impecable. Mi único pero es la luz, no tiene una luz de techo más céntrica a la altura de las camas, con lo cual hace la estancia algo más oscura. Pero bueno, es algo mínimo. La atención buena, muy amable. Recomiendo si estás de paso por Arbúcies y necesitas un alojamiento.

3 /5 Valoración media

L'hotel està bé però té coses ben curioses. Per començar la feinada va ser nostra per poder carregar els mòbils perquè a l'habitació només hi havia endolls: el de la nevera i el de la tele. Al lavabo n'hi havia un altre. No costa gens si tens tovalloles Bassols posar sabó de mans i de dutxa, no uns sobrets d'hotel El llit còmode i els coixins també. Hi ha habitacions que donen al jardí del cafè i aquí ja estàs a la voluntat dels clients : si són sorollosos doncs seran sorollosos. De totes formes tampoc va anar gaire malament. L'esmorzar podria ser més variat: pastes i entrepans, suc de taronja i el cafè que demanis. Potser oferir ous, torrades, iogur, alguna peça de fruita. Jo que no sóc d'atipar-me de bocates vaig quedar una mica avorrida d'esmorzar. El personal bé. Molt amables. I està molt ben situat.

5 /5 Valoración media

tener un bar con un jardín súper agradable!

4 /5 Valoración media

He estat al restaurant. Un pati interior on serveixen sopars i begudes. Molt acollidor. Les cadires són una mica incòmodes. Ideal per gaudir d'un sopar a la fresca. No us oblideu de posar-vos el repel.lent de mosquits. El menjador molt bo. Amanida, musclos, calamars i croquetes variades, de segon bacallà. Tot molt correcte. Servei molt lent. Les postres molt bones. El preu, moderat.

4 /5 Valoración media

lugar acogedor y buen lugar para muelle, mucha rotación de servicio

4 /5 Valoración media

Buen local para compartir unas copas.

4 /5 Valoración media

muy buena experiencia

4 /5 Valoración media

(Traducido por Google) ¡Muy bien! Y el patio trasero es fantástico. Sólo hay algo que no me gusta: si vas a tomar algo, nunca ponen servilletas, siempre tienes que pedirlas y sólo te dan uno de papel muy fino. Por tanto, lleve siempre un paquete de kleenexs. (Original) Molt bé! I el pati del darrere és fantàstic. Només hi ha una cosa que no m'agrada: si vas a prendre alguna cosa, no posen mai tovallons, sempre els has de demanar i només te'n donen un de paper molt fi. Per tant, porteu sempre un paquet de kleenexs.