Mitsumi Sushi Banyoles Reservar una mesa

Carrer Àngel Guimerà, 1, 17820 Banyoles (Girona), Spain
1535 Reseñas 4.5

¿Listo para deleitar tu paladar? Asegúrate una mesa en Mitsumi Sushi Banyoles, que se encuentra en Carrer Àngel Guimerà, 1, 17820 Banyoles (Girona), Spain, utilizando nuestra sencilla página de reservas. Descubre deliciosas. Llama a +34659978556 para reservar una mesa de inmediato.

Acerca de Mitsumi Sushi Banyoles


Reserve ahora una mesa en Mitsumi Sushi Banyoles
Horarios de apertura

Miércoles 20:00 - 00:00

Jueves 20:00 - 00:00

Viernes 20:00 - 00:00

Sábado 20:00 - 00:00

Domingo 20:00 - 00:00


Dirección

Map

Reseñas

2 /5 Valoración media

un restaurante japonés muy adaptado, honestamente, no ha goteado nada, o casi nada de lo que he comido. gyozas de vapor no estaban calientes y probadas como todo lo que puedes comer en un restaurante de batalla japonés (se congelaron, si no lo eran). pollo yakisoba, la misma cantidad. de los rollos de arroz, los dos que pedimos, el kanji y el rollo nebraska. no hay nada que decir... Las adaptaciones japonesas del sushi original tienen estas cosas, que se obtienen o no se gotean, y no me gustó. Los postres, había dos caseros y no tenían. el resto de la industria. el personal amable, incluso en exceso. Gracias, pero no volveré.

4 /5 Valoración media

el millor sushi que he tastat mai. el servi és molt amable i atent, sempre ens tracten molt bé. l’última vegada, però, ens va pujar molt el compte. em sembla bé pagar per la bona qualitat, però no ens podrem permetre anar-hi tant sovint.

5 /5 Valoración media

restaurant molt reusable pels fans del sushi! acollidor, amb bon servi i menjar excel·lent. sobretot, bona qualitat/preu. felicito l’equip pel Servii, ràpid i eficient.

5 /5 Valoración media

Molt bó!

2 /5 Valoración media

Vam tornar-hi perquè en guardàvem un bon record, però ha perdut molt. Ni la qualitat del producte, ni sobretot l'elaboraciô dels plats, són suficients pel preu que pagues.Els udon són insípids (amb el pebrot massa cru) i el mochi de formatge no estava ben executat. Un altre punt negatiu és que van trigar molt a prendre nota i especialment a portar la beguda (MITJA HORA després d'haver-nos assegut i perquè ho hem reclamat).

5 /5 Valoración media

Com sempre......brutal!!!!

3 /5 Valoración media

Food is just ok. Noodle seems to be instant noodle. Sushi rolls is good. Maybe it is a bit fusion so we don't really appreciate their cooking.

4 /5 Valoración media

Bueno y precio adecuado, buen servicio.