Corpus Reservar una mesa

Placa Maragall, 4, Berga, Spain
2566 Reseñas 4.4

Desbloquea una experiencia gastronómica inolvidable en Corpus, situado en Placa Maragall, 4, Berga, Spain, con sólo unos clics en nuestra página de reservas. Deléitate con deliciosas obras maestras culinarias. Reserva tu mesa llamando a +34938222256.

Acerca de Corpus


Reserve ahora una mesa en Corpus
Horarios de apertura

Martes 19:00 - 00:00

Miércoles 19:00 - 00:00

Jueves 19:00 - 00:00

Viernes 19:00 - 02:00

Sábado 12:00 - 02:00

Domingo 12:00 - 00:00


Dirección

Map

Reseñas

4 /5 Valoración media

és un lloc on bàsicament fan arrossos. el menú inclou postres i dos entrants sorpresa (en el nostre cas, una mena d’hummus de llentia amb sardineta i una amanida amb calçots i romesco). hem provat l’arròs de calamar i gambes (espectacular) i el de conill i ceps (bo). read postres també eren molt bones, casolanes. els cambrers han estat prou amables. come with a punt negatiu, l’espera. hem començat a dinar gairebé una hora més tard d’haver arribat (except els nens, que han tingut les seves racions d’arròs de seguida, i que ja estaven quan nosaltres hemnçat). també tenir en compte que és molt complicat arribar-hi amb cotxe (el maps et porta per carrers intransitables). val més deixar-lo una mica lluny i arribar-hi a peu (hi ha carrers amb escales, depèn de per on hi arribis). in general, ha estat una bona experiència, tenint en compte que no teníem pressa.

4 /5 Valoración media

una gica lents, una gica car. això sí, arrossos molt bons i originals. postres bonísimes

3 /5 Valoración media

arroz. taberna en el núcleo histórico. menú para muy buen producto.

5 /5 Valoración media

una experiència gastro-mística. tot al corpus és pura poesia: des de l’espai, on it combine el deteriorament restaurat i les línies minimalistes de materials com el ferro i el ciment, fins al Servii amb una humanitat i proximitat difícils de rrobar en altres locals. per no parlar del menjar, que l’eduard, el xef, prepara amb la sensibilitat i honestedat que el caracteritzen. el celler tampoc deixa indiferent, amb una selecció de vins naturals exquisita. tot a un pas del centre de berga i amb la sort de ser un carrer sense practicament circulació de cotxes.

5 /5 Valoración media

Uno de mis restaurantes favoritos, comer cualquiera de sus arroces es tocar el séptimo cielo! Con una sorprendente bodega y un trato inmejorable. Un sin ninguna duda!

3 /5 Valoración media

Local amb disseny especial,a mi personalment m'ha agradat. Menú amb aperitiu sorpresa. L'aperitiu bò,creatiu però pel meu gust massa peix cru. Després he tastat dos dels arrossos que ofereixen,els dos molt bons. Prostres cassolans molt bons també.Bona selecció de vins. Un pèl car tot plegat euros per cap. Servei regular,hem marxat sense fer cafè per que ningú venia a atendre. I mesures covid, un Personal sense mascareta, no demanen passaport covid i les taules estan a tocar.

4 /5 Valoración media

Riquísimo...eso si el vino más caro que el menú....quizas faltaría una carta de vinos

4 /5 Valoración media

Comimos arroz espectacular. Lo único que las raciones un poco justas.