L'antic Forn De Cervera Reservar una mesa

Plaça Major, 18, Cervera, Spain
2915 Reseñas 4.5

Haz realidad tus sueños gastronómicos en L'antic Forn De Cervera, situado en Plaça Major, 18, Cervera, Spain, con nuestra sencilla página de reservas. Sumérgete en un mundo de sabrosos platos que harán las delicias de tus papilas gustativas. Marca +34973533152 para reservar una experiencia culinaria.

Acerca de L'antic Forn De Cervera


Reserve ahora una mesa en L'antic Forn De Cervera
Horarios de apertura

Martes 13:00 - 15:15

Miércoles 13:00 - 15:15

Jueves 13:00 - 15:15

Viernes 13:00 - 15:15

Sábado 13:00 - 15:15


Dirección

Map

Reseñas

5 /5 Valoración media

very interesting combination of local ingredients and Japanese cuisine. beautiful presentation and atmosphere. friendly service and a good music choice!

4 /5 Valoración media

Menú de degustación de nivel.

5 /5 Valoración media

Van anar al anticforn pensan en el menjar a la brassa de sempre,i quina sorpresa mes agradable,un menjar esquisit de 1 categoria ,molt bo de veritat .totalment recomendable

5 /5 Valoración media

Saps d'aquells dies que vas d'excursió per el bosc i trobes rovellons com plats de cafè , dons això m'ha passat avui quan he decidit anar a dinar a aquest gran lloc que he descobert a Cervera i del qual tornaré tant aviat com pugui , l'indret , el servei , l'elaboració, la matèria primera , tot de notable alt , per no dir excelent , felicitar a la gent que porta l'Antic forn de Cervera , es nota quan la gent vol evolucionar i oferir coses molt bones i ben fetes a uns preus més que raonables , per cert , bona selecció de vins !!!

5 /5 Valoración media

El menú de cap de setmana és espectacular! vam anar-hi un dissabte a sopar, el tracte del personal és excel.lent, tots els plats son d'un bon tamany i acabes el menú degustació molt satisfet.Molt ben trobada aquesta cuina de fusió!

5 /5 Valoración media

Modelo de cocina innovador que nos cautivó des del primer minuto, disfrutamos de lo lindo, y seguro que repetimos.

5 /5 Valoración media

Muy rico todo. Buena relación calidad precio.

3 /5 Valoración media

El local molt bonic i acollidor. es un antic forn de pa. El menjar es realment molt molt bo. Ben ciunat i bona presentacio. Vam fer menu degustacio. Els vins excel.lents. l unic pero son les quantitats. Tot i que es degustacio les raccions son petites en ecces, no es corresponen amb el preu del menu. Per aixo els he tret una estrella. El Encoratjo a revisar aquest punt perque el menjar val la pena. Felicitats igualment!