Les Voltes De Sant Sebastia Reservar una mesa

C/ Sant Sebastia, 9, Baixos, Moia, Spain
2259 Reseñas 4.4

Experimenta el éxtasis culinario en Les Voltes De Sant Sebastia, que se encuentra en C/ Sant Sebastia, 9, Baixos, Moia, Spain, reservando mesa a través de nuestra cómoda página de reservas. Deléitate con una gama de apetitosos sabores que te dejarán con ganas de más. Para una reserva rápida, marca +34938301440.

Acerca de Les Voltes De Sant Sebastia


Reserve ahora una mesa en Les Voltes De Sant Sebastia
Horarios de apertura

Miércoles 13:00 - 15:30

Jueves 13:00 - 15:30

Viernes 13:00 - 15:30

Sábado 13:00 - 15:30

Domingo 13:30 - 16:00


Dirección

Map

Reseñas

5 /5 Valoración media

Cálidad muy buena y platos bien elaborados, además el trato es muy amable y profesional! Óptima experiencia

5 /5 Valoración media

Muy acogedor, comida excelente con una gran relación calidad-precio. servicio impecable. Siendo interior, las mesas suficientemente separadas en ningún momento sentimos sensación de agobio. En resumen muy recomendable.

5 /5 Valoración media

Per més voltes que donis, enlloc menjaràs tan bé com a Les Voltes de Sant Sebastià!. Un

4 /5 Valoración media

Lo mejor si quieres comer en Moia.

5 /5 Valoración media

Restaurant acollidor en els baixos d'una antiga casa de poble. Ens hem sentit molt ben atesos, tant el responsable com els camarers són molt propers. Havia llegit algun article sobre el xef, considerat un dels millors xefs de Catalunya, treballa amb productes de proximitat i de primera qualitat. També fer esment de les postres, excel·lents, que fan que l'àpat sigui d'allò més bo. Totalment recomanable!!!

5 /5 Valoración media

Comida magnífica , trato de todo el personal excelente . Sin duda para volver en nuestra próxima visita por la zona y repetir.

5 /5 Valoración media

Cuina de qualitat amb un servei exquisit. Una carta original amb plats que semblen els de sempre però que no ho són, amb producte proper i de qualitat. Després d’uns entrants que ja ens anunciaven un dinar especial, hem tastat dos plats principals: els peus de porc desossats farcits de botifarra, amb rossinyols i les espatlletes de conill amb sepionets i la seva tinta. Tot espectacular! Hem acabat amb un coulant de xocolata perfecte, amb gelat d’avellana i un refrescant de ruibarbre que desperta els sentits. Tot això amb un tracte proper, amable i de gran professionalitat. En un entorn acollidor, entre voltes de pedra centenàries, on ens hi hem sentit molt a gust. Per tornar-hi!

4 /5 Valoración media

Muy buena comida, servicio amabilisimo y precio muy correcto