La Burguesería Reservar una mesa

Plaça Lluís Millet, 10-11 BAJO;DUP 10-11;. 08172. SANT CUGAT DEL VALLES, BARCELONA, Sabadell, Spain
3713 Reseñas 4.2

Descubre un proceso de reserva sin complicaciones en La Burguesería, situado en Plaça Lluís Millet, 10-11 BAJO;DUP 10-11;. 08172. SANT CUGAT DEL VALLES, BARCELONA, Sabadell, Spain, a través de nuestra plataforma de fácil uso. Deleita tu paladar con una cocina suculenta. Las reservas están a solo una llamada en +34936742717.

Acerca de La Burguesería


Reserve ahora una mesa en La Burguesería
Horarios de apertura
Lamentablemente, no tenemos ningún horario de apertura para este restaurante en este momento

Dirección

Map

Reseñas

4 /5 Valoración media

gran variedad de hamburguesas con características especiales de carne suficiente, de gran calidad y sabor auténtico- buena combinación de atractivos y sabrosos accesorios- un auténtico pan y que sostiene las salsas y jugos de la descomposición buena calidad de los platos. servicio correcto.

5 /5 Valoración media

la calidad de una hamburguesa, elevada al máximo poder! las excelentes costillas ibéricas! las papas como antes! totalmente recomendada

5 /5 Valoración media

¡Hemos cenado muy bien! Servicio rápido y muy buena comida. ¡Vamos con muy buen gusto de boca! ¡Volveremos!

5 /5 Valoración media

DELS MILLORS LLOCS DE STCUGAT!!! Un ambient SUPER agradable!!ens vam sentir com amics amb els cambrers! I el menjar ESPECTACULAR!!! De veritat genial! Es nota l'esforç i que ho feu amb il·lusió i carinyo!100%Recomanable! Hi tornarem sovint

5 /5 Valoración media

La Burgueseria es un dels restaurants més acollidors als que he anat mai. Porto veient la trajectòria que han anat fent des de l'inici, ja que vaig anar-hi el primer dia que el van obrir i m'hi vaig enamorar! Tenen les millors hamburgueses que he provat mai (les meves preferides son la sweet chili, la japo i la padriSima, entre d’altres de la setmana... que han anat sortint i espero que tornin a repetir), i cada setmana en treuen una de nova... Els ingredients utilitzats són tots de primeríssima qualitat, el pa del SerraJordia, la carn... Realment t’ho miris com t’ho miris atrau al consumidor d’hamburgueses! A part hi ha d’altres plats que també s’han de provar, les bombes, el tàrtar, el tall de carn, els seus nachos... El tracte es perfecte, molt proper i personal, tots els treballadors son encantadors! Sempre t’atenen amb un gran somriure i energia!!! Una altre cosa a remarcar es la decoració! Per el meu gust immillorable! Les parets, les llums, les taules, les cadires... un estil molt popi que no deixa indiferent. totes aquestes cosetes fan que la Burgueseria sigui el meu restaurant preferit i al que no dubto en anar quan puc sortir a dinar o sopar fora. (L’he recomanat a moltíssima gent i he portat a molts amic i tots han sortit encantadíssims). Ah... no em puc deixar els postres... quin passtis de formatge!!! I el núvol de crema catalana... he arribat a somiar amb ells jajaja! Realment espero que seguiu així de bé i continueu omplin així el local, dona gust passar per debat i veure com hi ha tanta gent! Espero poder fer una visita aquesta setmana o la següent!! M’encanteu! MOLTISSIMES FELICITATS!!!

5 /5 Valoración media

Este lugar es muy acogedor, los camareros nos trataron fenomenal y nos adaptaron la comida a las alergias de mi hija al momento. Os aseguro que esto no es lo normal. La comida espectacular. Un lugar para repetir!

4 /5 Valoración media

Todo muy bueno. Tanto la hamburguesa como las patatas y los postres, no me queda cerca pero espero repetir! Lo recomiendo. La única pega es que no quedaba papel en el baño d chicas! Supongo que algo puntual.

5 /5 Valoración media

Buenísimo como siempre. Buen ambiente, buenas hamburguesas y personal muy amable.