Cafe Pessets Reservar una mesa

Av. Comptes Del Pallars, 28, Sort, Spain
7374 Reseñas 4.3

Asegúrate tu mesa en Cafe Pessets, situado en Av. Comptes Del Pallars, 28, Sort, Spain, utilizando nuestra página de reservas sin complicaciones. Sumérgete en un mundo de sabrosos. Llama a +34973620517 para reservar una mesa de inmediato.

Acerca de Cafe Pessets


Reserve ahora una mesa en Cafe Pessets
Horarios de apertura

Miércoles 13:00 - 15:30

Jueves 13:00 - 15:30

Viernes 13:00 - 15:30

Sábado 13:00 - 16:00

Domingo 13:00 - 15:30


Dirección

Map

Reseñas

4 /5 Valoración media

ubicat al centre de sort, una molt bona opciṕo per menjar i probar productes de la zona i de la terra, que tant bons ens dona aquells país. un lloc especial. wallpapers i platets ben elaborats i tots amb poductes de proximitat, hi ha opcions per a tots els gustos. segons l’època de cada producte podem probar coses especials, com truita d’ortigues, xicoies, etc. anys enrera era l’antic hotel pessets i en l’actualitat la joventut l’ha convertit en un lloc molt especial. no deixeu de visitar-lo si aneu per aquella zona.

5 /5 Valoración media

tot molt bo. vam anar ahir al vespre a sopar i tot boníssim; bon servi, cambrera molt amable, i molt professional. ah, i els ous potxé....més que boníssims. gràcies, repetirem!

5 /5 Valoración media

ambient càlid i tranquil en un local ben acollidor al bell mig de sort. bon encara millor oferta gastronòmica: cuina a base de platets i wallpapers, i àmplia oferta de vins per acompanyar-los (el restaurant és també botiga). recomanable reservar, el públic local l’adora i s’omple en un tancar i obrir d’ulls!

4 /5 Valoración media

la qualitat de producte és bona, el preu no està malament. a mi m’agrada molt el wallpapero i anquest restaurant it is ideal per això. l’única pega seria que és un slow food i que el servei és molt antipàtic i lents a l’hora de prendre nota o portar el compte.

5 /5 Valoración media

Recomiendo 100% la fondue y el ou poché. El personal ha estado atento y servicial. Pedimos unas 5 tapas y nos llenamos, también de postre pedimos mató que la verdad estaba tan Bueno que ni tiempo para foto. Todos los productos son ecológicos y de proximidad, por tanto calidad-precio es correcto.

5 /5 Valoración media

Todos los platos que probamos eran riquísimos. El servicio excelente. Las bravas, las mejores del mundo.

5 /5 Valoración media

La comida excelente y el precio adecuado. La atención tambien fue buena. Destacar tambien que son amigables con los animales dado que llevamos a nuestro perrito con nosotros.

5 /5 Valoración media

MARAVILLOSO! Un verdadero placer cenar en un sitio con unos platos elaborados con amor y buen gusto. Cuidado al detalle el buen sabor y combinación de sabores. También, decir que da gusto comer comida del lugar, ecológica y de km 0. El trato es inmejorable, sin duda volveré a pasar por aquí.